Делян Пеевски: Може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция

Делян Пеевски: Може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция
A A+ A++ A

"Изключително се забавлявах от неговите твърдения. Мога да ви кажа едно – че с Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов – много по-лесно и много по-често. Ако гледаме така, ние сме по-скоро в коалиция с него, отколкото с Борисов. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод призива на съпредседателя на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков Пеевски и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да признаят, че работят заедно", предаде Novini.bg.

"Призовавам Кирил да не влизаме в тези дребни интриги – всички сме били заедно, работили сме заедно, направили сме много хубави неща. Да се успокоят, да си отидат по места, да се приготвят за изборите, да дойдат резултатите и да седнем да си говорим", добави Пеевски.

Попитан защо твърди, че общува по-лесно с Кирил Петков, отколкото с Бойко Борисов, председателят на ПГ на ДПС посочи: "Борисов някак си е по-ангажиран и го няма в парламента, докато Кирил е бил постоянно тук с мен и много по-често сме сядали заедно".

#Делян Пеевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници