Развратна даскалица правила с*екс с ученичка, ползвала "играчки"

Развратна даскалица правила с*екс с ученичка, ползвала "играчки"

Pixabay

A A+ A++ A

25-годишна учителка е осъдена на 12 години затвор за многократно с*ксуално посегателство над 13-годишна ученичка.

Бившата учителка Линдзи Роуз Шнеебергер се призна за виновна в понеделник по обвинение за сексуално посегателство над дете, което обучавала в училището в Пайн Айлънд, Минесота. По думите й използвала и "с*кс играчки" върху непълнолетната си ученичка, съобщава dailystar.

14-годишната жертва, която била на 13 г. по време на злоупотребата, е успяла да идентифицира няколко "с*ксуални предмета", намерени в дома на Шнеебергер, за които се смята, че са били използвани по време на предполагаемата им сексуална връзка.

По време на изслушването ученичката отбелязала, че има проблеми с увереността и че хората гледат на нея по различен начин. Според KROC-AM News Шнеебергер е арестувана през май 2023 г., след като майката на жертвата съобщава, че дъщеря ѝ е била с*ксуално тормозена от даскалицата. Според съдебните доклади майката е открила съобщения в телефона на дъщеря, изпратени й от Шнеебергер. В тях са използвани думите "бебе" и "бебче".

В наказателното обвинение се твърди, че момичето и преподавателката й поддържали отношения си между април и май 2023 г. Уговаряли си срещи в дома на Шнеебергер в Рочестър.

Преподавателката заяви пред съда, че всеки ден се събужда с чувството на срам от това, което е направила. След емоционалната изповед адвокатът й подал молба, в която иска условна присъда за клиентката си. Непълнолетната жертва обаче поиска да дадат на Шнеебергер "подходяща присъда".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници