Рая Назарян: Петков лично е поканил Калин Стоянов

Рая Назарян: Петков лично е поканил Калин Стоянов

Стоп кадър/бТВ

A A+ A++ A

„Изтекоха много снимки, има твърдения, че има запис и че в разследването са използвани специални разузнавателни средства, които се разрешават от съда. На този запис се вижда как на г-н Коцев се подарява някакъв скъп часовник. Той има снимки и е свързан с тези лица, които вече имат повдигнати обвинения. Как да имаме доверие на такъв човек? Докато се проведе разследването и стане ясна истината, е редно той да се оттегли от поста, защото за него има твърде много информация, свързана с тази организирана престъпна група.“

Това заяви Рая Назарян от ГЕРБ-СДС в „Тази неделя“ по bTV. По думите ѝ ПП-ДБ следват плана си да правят избори с „наше МВР и наши служби“.

Този човек първо беше изчезнал, в неговия дом и на работното му място са извършвани обиски, бил е разпитван. Т.е. той първо изчезва и го няма, Денков казва, че ще го търси с писмо в ДАНС и изведнъж той се появява на брифинг в Министерския съвет и се правят нелогични твърдения и внушения, че нещо му се е случило и че ще си оттегля оставката“, допълни Назарян.
Според Рая Назарян прокуратурата трябва сама да прецени дали да се самосезира във връзка с твърденията за натиск върху главния секретар на МВР Живко Коцев.

Когато г-н Кирил Петков заплашва двама министри – г-н Калин Стоянов и друг министър на електронното управление, тогава няма натиск. А когато излезе главният секретар, нали разбирате, че това е професионалното ръководство на МВР. Той много добре знае процедурите, с които да се защитават правата и интересите на гражданите, а не да използва трибуната на Министерския съвет, за да отправя половинчати обвинения. Той не изтъкна мотиви“, каза тя.
По думите ѝ Калин Стоянов е бил предложение на ПП-ДБ.

Г-н Петков лично го е поканил и му е провел дори интервю, за да бъде одобрен и назначен. Г-н Стоянов заяви, че г-н Петков му се е обадил и са се срещнали. Мария Габриел не участва в тези действия. Излиза така, че всеки, който не изпълнява техните нареждания вече става нехаресван и трябва да бъде сменен с такъв, който явно да слуша“, коментира Рая Назарян.

Според Назарян най-голямото зло за България е, че се води дефанзивна и очерняща политика и не се търсят мостове, а самостоятелно управление.


#Рая Назарян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници