Горещи слухове из нета: „Ергенът“ Алек не бил никакъв милионер, фенки питат "мека китка" ли е?

Горещи слухове из нета: „Ергенът“ Алек не бил никакъв милионер, фенки питат "мека китка" ли е?

ФБ/Ергенът

A A+ A++ A

Актуалният ерген на България не е никакъв милионер, научи „Уикенд“. Семейството на Александър Младенов действително развива бизнес, но далеч не са милионери, за каквито бяха представени в шоуто „Ергенът“. От продукцията решили да изградят репутацията на русокоското като богаташ, за да има по-голям наплив на участнички. В действителност, Алекс имал съвсем нормален за родните мащаби доход и често му се налагало да си прави добре сметката, за да му стигнат парите до края на месеца.

Дори и уж тлъстата банкова сметка не успя да съблазни една част от жените. Част от зрителите на риалитито вече се усещат, че нещо понамирисва. Неслучайно личността на Алек е обвита в абсолютна мистерия, за да не се разбере, че той не е този, за който го представят. В няколко интернет форума се появиха твърдения, че Младенов никога не е имал приятелка, тъй като имал съвсем други предпочитания. Пробвал да си намери булка в шоуто, защото искал да има нормално семейство. „Уикенд” не се наема да твърди, че това е истина, но действително има такива слухове, които все повече се засилват.

„Алек все едно е наказан в това шоу. Стои като пън и се държи напълно неадекватно. С целувките се опитва да заблуди хората, но всъщност не знае защо е влязъл във формата“, коментират по-наблюдатели зрители.

Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на „Ергенът” призна, че е твърдо убедена, че Алек не е в шоуто, за да си търси жена. Нейното усещане също е, че бизнесмена има проблеми с нежния пол.

„Той е доста неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Не знам защо изобщо се е записал за участие. Не мисля, че е за да си намери жена. Не знам дали момичетата изобщо го вълнуват”, коментира тя след като напусна риалитито, в подкаста „Надкаст”.

#"Ергенът" #милионер #Александър Младенов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници