Костадин Костадинов: За пореден път истината беше арестувана в Македония

Костадин Костадинов: За пореден път истината беше арестувана в Македония
A A+ A++ A

"Преди два дни беше осъществена поредна репресия срещу българин от Македония. Томе Блажевски, председател на дружество "Цар Борис III" в Охрид, е бил задържан на границата от македонски полицаи заради 10 български книги! Книгите са исторически, разбира се, и разказват историята на македонските българи. Тази история обаче в Македония е забранена и разказването на истината за нея е престъпление. Ето защо Блажевски е задържан, а книгите му са конфискувани.


За пореден път истината беше арестувана в Македония. За това може да благодарим само и единствено на ГЕРБ, ППДБ и ДПС, които вдигнаха ветото над преговорния процес на Македония за членство в ЕС, с което на практика дадоха картбланш на антибългарският елит в Скопие да изтезава и потъпква българите в Македония.


Излишно е да казвам, че когато Възраждане започне да управлява, това ще се промени. България има ресурса да накара съседите си да спазват правата на българите. Просто е време страната ни да започне отново да се управлява от българския народ, и всичко ще бъде наред!", пише Костадинов в социалната мрежа.

#Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници