Пак викат Мишо Шамара на разпит в следствието

Пак викат Мишо Шамара на разпит в следствието
На 17 януари в 13:00 часа ще трябва да се явя в Националната следствена служба, викат ни с Конса отново, разказа Мишо Шамара. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Рап изпълнителят Мишо Шамара, известен като Биг Ша, отново е призован на разпит в Националната следствена служба.

„На 17 януари в 13:00 часа ще трябва да се явя в Националната следствена служба, викат ни с Конса отново“, разказа пред БГНЕС Мишо Шамара.

В петък той е получил призовка да се яви в Следствието в качеството си на свидетел.

Шамара предполага, че щом като ги викат и двамата с Конса, вероятно отново ще ги разпитват за песента „Бяло, зелено, червено“.

Това беше поводът за първия разпит на двамата варненски музиканти и колегата им Сарафа в НСС през септември 2012 г.

Срещу тях започна дело по сигнал на председателя на СЕМ Георги Лозанов, а веднага след него Милко Момчев от градската прокуратура започна разследване заради текста на песента „Бяло, зелено, червено“.

Случаят скандализира обществото след като рапърите Мишо Шамара и Сарафа разказаха как са били викани в следствието да дават обяснения, включително и за изречението, че те „повече уважават герба от ГЕРБ“.

На следващия ден главният прокурор Борис Велчев осъди поведението на Момчев и определи делото като „пресилено“.

На 18 октомври Софийската апелативна прокуратура прекрати делото срещу рапъра Мишо Шамара по обвинение в поругаване на националния флаг.

„Единственото ни престъпление е да не харесваме Бойко Борисов“, убеден е рапарът.

Той шеговито се обърна към премиера с думите: „Не искам да ставам министър-председател, защо толкова искаш да ме направят?“, в коментар на призовката и във „Фейсбук“.

„Не ги знам с к'ви глупотии пак ще ни занимават. Определено политическата ни класа е прогнила и определено ни управляват мега нагли малоумници“, коментира Шамара в социалната мрежа.

„Сериозно, сега наистина се надъхах да се кандидатирам за депутат, че като гледам какви дебили малоумни са на власт, то 1000% съм класи по-интелигентен и умен човек и за разлика от тях съм доказано неподкупен и не се поддавам на изкушения. Поне 100% съм доблестен и честен човек, за разлика от Бойко“, написа още той по този повод.

#Мишо Шамара #Биг Ша #Конса #Сарафа #СЕМ #ГЕРБ #Георги Лозанов #„Бяло #зелено

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници