Това ли е HTC M7 със Sense 5.0?

Това ли е HTC M7 със Sense 5.0?
A A+ A++ A

Преди дни попаднахме на снимка, за която се твърдеше, че показва следващия топмодел на HTC с Android. Изображението обаче не изглеждаше особено достоверно, особено с приликата му със задната част на iPhone 5. Междувременно онлайн се появиха повече снимки на реално устройство, които изглеждат много по-истински и като нищо може да се окаже, че показват именно HTC M7. Кадрите идват от сайта Android Police и подкрепят публикуваното по-рано от сайта PocketNow описание на смартфона.

Прави впечатление разменената позиция на централния бутон и този за превключване на активните приложения, както и приликата на задния панел с този на смартфона DROID DNA. Другите елементи върху корпуса включват логото на HTC в черно, светкавица и логото на Beats Audio. Забелязва се предна камера, а корпусът, изглежда, е изработен от поликарбонатна пластмаса и напомня на този в HTC 8X.

Освен снимките на HTC M7 сайтът публикува и няколко кадри на новата версия на интерфейса Sense, които показват промените във визуалния стил. Те продължават тенденцията за изчистване на ненужните графични елементи и това ясно може да се види в снимката на екрана в заключено положение и новия уиджет с часовник, който е много по-опростен от предишните.

http://www.androidpolice.com/2013/01/20/exclusive-this-may-actually-be-the-htc-m7-with-sense-5-0/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници