Финансови отношения и преразпределение на наркопазара сред версиите за стрелбата срещу Баретата

Финансови отношения и преразпределение на наркопазара сред версиите за стрелбата срещу Баретата
Нерешени финансови взаимоотношения или преразпределение на наркопазара са сред възможните версии за стрелбата срещу Златомир Иванов – Златко Баретата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нерешени финансови взаимоотношения или преразпределение на наркопазара са сред възможните версии за стрелбата срещу Златомир Иванов – Златко Баретата, на стълбите на Съдебната палата в София във вторник.

Докато не бъдат извършени основните дейности по разследването, няма да бъде даден приоритет на нито една от версиите, подчерта министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов в Белово.

Според министъра в средите, в които се е движел Златомир Иванов, съществува напрежение както заради разпределение на наркопазара, така и за стари финансови отношения, предаде Дарик.

„Работим към всички лица, съпричастни с тежката организирана престъпност. Алексей Петров не е изключение“, уточни Цветан Цветанов.

Той припомни, че Златко Баретата и Алексей Петров са били съдружници, но се разделили и между тях съществувало противопоставяне.

Вицепремиерът отказа да конкретизира възможните заподозрени лица с аргумента, че разследването е в начален етап.

„Не изключваме нито една версия. Убеден съм, че колегите ще стигнат до поръчителите и извършителите“, категоричен бе Цветан Цветанов.

В Белово министърът на вътрешните работи съобщи, че има сериозен напредък в разследването на атентата в Бургас и допълни, че това ще бъде една от темите на Консултативния съвет по национална сигурност в началото на месец февруари.

#Златомир Иванов #Златко Баретата #Съдебна палата #Цветан Цветанов #Алексей Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници