БСП и ГЕРБ се хванаха за гушите заради случая „Павел баня“

БСП и ГЕРБ се хванаха за гушите заради случая „Павел баня“
Кметът на Павел баня Станимир Радевски ощетил общината с над 800 000 лева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От БСП представиха пред медиите запис от 2007 г. В него Бойко Борисов декларира, че концесионерът на плажа в Павел баня Теньо Паунов е член на партия ГЕРБ.

Само час след изявлението от пресцентъра на ГЕРБ излязоха със справка, че кметът на община Павел баня Станимир Радевски и бизнесменът Теньо Паунов, които бяха арестувани на 8 февруари в Павел баня, не са членове на ГЕРБ.

На 8 февруари бяха задържани кметът на община Павел баня Станимир Радевски и концесионерът на плажния комплекс Теньо Паунов във връзка с незаконно прехвърляне на общински имоти, при което са нанесени щети за 800 хиляди лева.

„ГЕРБ се опита да манипулира обществеността за своята активност по разкриването на конкретния случай“, посочи Красимир Янков, организационен секретар на Националния съвет на БСП.

От ГЕРБ категорично отхвърлиха твърденията.

„Категорично отхвърляме отправените твърдения и опити за манипулация на общественото мнение от страна на БСП. Както винаги сме заявявали, че  никога ръководството на партията не си е позволявало да разпъва политически чадър над когото и да било. Това е наша принципна позиция, която сме отстоявали от сформирането на партията, за разлика от БСП, където при доказани злоупотреби и нарушения, виновните не са били наказвани и политическото доверие в тях не е било снемано“, коментираха от пресцентъра.

#Павел баня #Теньо Паунов #БСП #ГЕРБ #Станимир Радевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници