Янаки Стоилов: Новата власт трябва да промени икономическия модел

Янаки Стоилов: Новата власт трябва да промени икономическия модел
Според Стоилов е необходимо засилване на контрола на ЕРП-тата, бърза проверка на дейността на ЕРП, разсекретяване на всички договори в сектор „Енергетика“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трябва да се назначи правителство, което да реши няколко спешни задачи. Трябва да променим политиката и икономическия модел, заяви народният представител от Коалиция за България Янаки Стоилов по време на дебатите за оставката на правителството.

„Искаме заетост, доходи. Ние сме за радикална лява политика, която съвпада със спешните задачи, които трябва да реши България. Докато не се национализира политиката и тя да служи на интересите на народа, няма да се решат никакви други икономически и социални искания, които хората предявяват“, каза депутатът.

Според него е необходимо засилване на контрола на ЕРП-тата, бърза проверка на дейността на ЕРП, разсекретяване на всички договори в сектор „Енергетика“, цялостен преглед на действащите концесионни договори, както и да бъдат отменени разрешенията за строителство в черноморските райони.

#ЕРП #правителство #избор #оставка #Коалиция за България #Янаки Стоилов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници