Максим Бехар заседава в журито на European Business Awards

Максим Бехар заседава в журито на European Business Awards
През октомври 2012 Максим Бехар бе обявен за „Мениджър на годината“ в онлайн гласуване. Снимка: M3 Communications Group, Inc.
A A+ A++ A

Максим Бехар, водещ български PR експерт, който управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, заседава в понеделник в журито на European Business Awards. Това са най-престижните награди за предприемачество в Европа и в тях за първи път решаващ глас има българин.

През октомври 2012 Максим Бехар бе обявен за „Мениджър на годината" в онлайн гласуване, проведено от телевизионния канал bTV и месечното списание „Мениджър" в България.

Освен Максим Бехар в журито са и бившият полски вицепремиер и министър на финансите в четири правителства професор Гжегож Колодко, един от авторите на полската икономическа реформа, Хуан Мажо, бивш министър на индустрията на Испания, проф. д-р Кристоф Бьорнер, директор на департамента по бизнес администрация в университета в Дюселдорф, и Оливие Гариг, президент на Mapesbury Capital Partners. Председател на журито тази година е един от най-авторитетните световни маркетолози и автор на безспорния бестселър Sold on Service Филип Форест.

Журито оценява днес през целия ден десетте най-успешни компании в Европа, а резултатът ще бъде обявен официално на 6 юни в хотел „Конрад Хилтън" в Истанбул на официална галацеремония.

„Това е голяма чест за България, надявам се през следващите години в първата десетка да има и българска компания, а не само член на журито. Все пак трябва да се започне от някъде", коментира участието си на заседанието в Дюселдорф Максим Бехар.

Максим Бехар e основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., с повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. От януари 2012 г. Максим Бехар управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.

M3 Communications Group, Inc. oсигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, уеб услуги, разработване и печат на рекламни материали, медия планиране и купуване, планиране и организиране на корпоративни събития, кризисен мениджмънт, лобиране, маркетингови концепции, медия мониторинг.

M3 Communications Group, Inc. от 12 години е партньор на най-голямата PR компания в света Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group PLC.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите