98-годишен пациент се подложи на лазерна операция на простатата

98-годишен пациент се подложи на лазерна операция на простатата
A A+ A++ A

Й. М. е на 98 години и от 30 години има проблеми с простатната жлеза. Преди два дни той бе опериран успешно от аденом на простатата със Cyber TM Thulium 150 Watt лазер. Операцията бе извършена успешно от екип на МБАЛ „Вита“, начело с доц. д-р Цветин Генадиев – ръководител на „Вита Простата Център“.

„Аз тогава и не знаех какво е това „простатна жлеза“, припомня си първите проблеми с уринирането дядо Й. С времето той започва да чете и да се интересува все повече от своя здравословен проблем и методите за неговото лечение. След като редовният и дългогодишен прием на лекарства и различни билки така и не дава резултат, преди 2 години той решава, че е време да се подложи на операция и започва да спестява пари.

След като се информира за наличието на лазер за лечение на аденом на простатата в МБАЛ „Вита“ и след проведена консултация с доц. Генадиев, Й. М. най-после се решава да направи тази дългоочаквана крачка.

Ден след операцията първите думи на дядо Й. бяха: „Тази нощ за пръв път от 30 г. спах спокойно“, след което поздрави екипа, който се грижи за него, с една песен.

Cyber TM Thulium 150 Watt лазерът е най-прецизният от съвременните лазери за лечение на простатните заболявания.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници