Цонко Цонев: Дерибеят Яне Янев е политическо ГМО

Цонко Цонев: Дерибеят Яне Янев е политическо ГМО
Цонко Цонев реагира светкавично на обвиненията на Яне Янев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Яне Янев е политическо ГМО и не смятам повече да отговарям на нападките му,  заяви кметът на Каварна Цонко Цонев.

„Това, което говори Янев, е в сферата на фантастиката, защото община Каварна е единствената в страната, която има награда от фондация „Отворено общество“, Европейската комисия и Европейския социален фонд за политиката ни на интеграция на ромите“, коментира кметът пред „Стандарт Нюз“.

С тези си думи кметът на Каварна коментира заплахата на лидера на РЗС Яне Янев, който обяви, че ще подаде преписки за „кметове феодали“ до Върховна касационна прокуратура.

Според Цонев Яне Янев е един пропаднал политик, щом си позволява подобни обвинения.

„Няма нито един ром, който да е дал парцела си на магистрат. Янев, преди да хвърля обвинения, да види собствените си хора, защото лидерът на партията му в Каварна Красимир Кръстев има купени два парцела от общината на морето. Неговият човек 15 години продаваше незаконно интернет. Кръстев има склад на едро за безалкохолни и алкохолни напитки и не спира да пише фалшиви сигнали заради лични интереси“, твърди Цонев.

Според кмета самият Янев е абсолютен дерибей от Сандански, защото няма друг политик в държавата, който да си плаща заплата за това, че е лидер на партията, всеки месец 5 хил. лв.

„Във време, когато хората не могат да си платят сметките за ток и парно, той взема пари като лидер на партия, заплата като депутат и пари за ръководител на комисия. Да не пропускаме, че е декларирал и дарение от 50 хил. лв. за сватбата си. Неморално е такъв човек да дава оценка за работата на другите“, каза още кметът.

#Цонко Цонев #Яне Янев #Сандански #Каварна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници