Разкол сред протестиращите, няма да са заедно на изборите

Разкол сред протестиращите, няма да са заедно на изборите
Протестиращите ще участват в изборите разделени в отделни формации, признавайки липсата си на опит и компетентност. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Представителите на партиите на протестиращите няма да се яват заедно на изборите, въпреки че споделят едни и същи идеи, предаде Би Ти Ви.

Протестиращите ще участват в изборите разделени в отделни формации, признавайки липсата си на опит и компетентност, но с мотивация за промени.Те вярват, че могат да успеят да направят кампания благодарение на подкрепата на експерти.

Йоана Иванова, кандидат за депутат от движение „Граждански контрол“, заяви пред Би Ти Ви, че няма никакъв политически опит, но иска да участва в политиката. За сметка на това тя обясни, че има воля за промени.

„Ще участвам срещу Бойко Борисов и Иван Костов“, заяви каузата си Янаки Ганчев, който отива на изборите с движение „Орлов мост за промяна“.

„Когато бунтовете започнаха, всички бяхме по-организирани“, припомни Антон Димитров от гражданска формация „Промяна“. Според него разделението не е в интерес на никого и фрагментацията трябва да спре.

#Йоана Иванова #портестиращи #избори #Бойко Борисов #Иван Костов #Янаки Ганчев #Антон Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници