Две промени в състава на Пенев срещу Дания

Две промени в състава на Пенев срещу Дания
Станислав Манолев и Светослав Дяков ще бъдат новите лица на терена довечера. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Две промени ще направи треньорът на националния отбор Любослав Пенев в титулярния състав за мача с Дания довечера, в сравнение с двубоя с Малта миналата седмица, пише „Гонг".

Станислав Манолев и Светослав Дяков ще бъдат новите лица на терена. Двубоят е тази вечер от 21.15 часа на стадион „Паркен" в Копенхаген.

Манолев ще замени като десен защитник отпадналия от сметките на Любослав Пенев заради наказание Йордан Минев, докато Дяков ще заеме мястото на съотборника си в Лудогорец Емил Гъргоров.

По този начин селекционерът на България Любослав Пенев ще потърси малко повече сигурност в средата на терена, а капитанът Ивелин Попов ще води атаката на България.

На вратата на „трикольорите" логично стартира Николай Михайлов. В защита отдясно ще действа Станислав Манолев, а отляво Веселин Минев. Двойката централни бранители си остава добре познатата – Иван Иванов и Николай Бодуров. Пред тях ще действат Георги Илиев и Светослав Дяков, а малко по-изнесен напред ще бъде Владимир Гаджев.

Авторът на хеттрик срещу Малта Александър Тонев ще оперира по десния фланг, а отляво ще бъде преместен Георги Миланов. Капитанът на България Ивелин Попов ще действа като централен нападател.

#Любослав Пенев #Станислав Манолев #Светослав Дяков #Малта #Копенхаген

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници