Zara Consult се присъединява към Global Tax Advisory Alliance

Zara Consult се присъединява към Global Tax Advisory Alliance
A A+ A++ A

WTP Advisors са международни данъчни консултанти, оценявани като една от най-бързо разрастващите се фирми в бранша, към настоящия момент с офиси в 29 страни. WTP Advisors са международно признати като алтернатива на Голямата четворка в одита.

Zara Consult предоставя пълен набор от висококачествени услуги в сферата на регистрацията и поддръжката на фирми, счетоводството и одита и международното данъчно планиране. Консултантите на фирмата, считана за лидер на българския пазар, притежават двадесетгодишен корпоративен опит.

„Обединяването с WTP Advisors ни дава достъп до сътрудничество с бързо разрастваща се група от високопрофесионални партньори в чужбина и спомага за разкриването на възможности за бизнес сред широка мрежа от потенциални клиенти, които могат да се възползват от благоприятната бизнес среда, която България предлага като юрисдикция", казва г-жа Павлина Петрова, изпълнителен директор на Zara Consult.

„България, остров на стабилност в региона, съчетава някои от най-добрите елементи от модерното законодателство с най-ниската данъчна тежест в ЕС (плосък десетпроцентен корпоративен данък). Вярваме, че има огромен потенциал в тази юрисдикция в близкото бъдеще и че нашето обединяване със Zara Consult ще бъде много успешно и ще доведе до дългосрочен растеж както за двете компании, така и за техните бизнес клиенти", казва г-н Иън Бокачо, съосновател и партньор на WTP Advisors.

„В Zara Consult сме отборни играчи и разширяването на обсега ни ще повиши стойността на услугите, които предлагаме. С оглед на възможността да предоставим целия набор от свързани услуги, високо ценим партньорството си с надеждна глобална организация като WTP Advisors, с които можем да обменяме знания и опит. Нещо повече, понеже удовлетвореността на нашите клиенти е по-важна, отколкото регистрирането на еднократна печалба, от жизненоважно значение е, че отсега нататък можем да се обръщаме един към друг с цел да подсигурим удовлетвореността на нашите клиенти в глобален план", казва г-жа Петрова.

Основана през 1996, Zara Consult е водещ доставчик на счетоводни и бизнес услуги в България. Zara Consult е независима компания от дипломирани експерт-счетоводители, бизнес и данъчни консултанти, базирана в центъра на София. Компанията предлага широк набор от счетоводни и финансови услуги, бизнес консултации, и одити на български и международни компании от всякакъв калибър. Експертите на Zara Consult разбират динамиката на водене на успешен бизнес и балансирането на нуждите на чуждестранните инвеститори.

WTP Advisors са глобален лидер в сферата на данъчните и консултантските услуги за бизнеса. Висококвалифицираните специалисти на WTP Advisors, притежаващи многогодишен опит в сферата, заедно с модерните технологии, използвани от компанията, дават съществено предимство в дългосрочен план за рентабилността на клиентите си. WTP Advisors са базирани в Уайт Плейнс, Ню Йорк, с офиси в Южна и Северна Америка, Азия и Европа.

#Zara Consult

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници