Чичолина отново влиза в политиката

Чичолина отново влиза в политиката
Чичолина отново влиза в италианската политика. Снимка: monitor.bg
A A+ A++ A

Легендарната порно-актриса Илона Сталер, по-известна като Чичолина, отново влиза в политиката. 61-годишната звезда се кандидатира за общински съветник от листата на Италианската либерална партия, съобщи "Стандарт".

Тя ще лобира за легализация на проституцията и леките наркотици, брачно равноправие за гей-двойките и защита на човешките права на осъдените, въпреки че програмата й не е официално представена.

Чичолина влиза в парламента през 1987 година и защитава идеи за опазване на околната среда, срещу ядрената енергетика и против войните. Тя публично е предлагала да прави секс със Саддам Хюсеин и след това с Осама бин Ладен, срещу прекратяване на военните и терористичните действия. Предложенията й обаче не са приети и мир не е постигнат.

Припомняме, че порно звездата основа партията си за Демокрация, природа и любов през миналата година. Освен превръщането на изоставени сгради в печеливши казина и публични домове, партията обеща гарантирано минимално заплащане за младежите, премахване на привилегиите за политиците и други леви мерки, които не й донесоха успех на изборите през зимата.

#Саддам Хюсеин #Осама Бин Ладен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници