Петима души са убити при престрелка край Сиатъл

Петима души са убити при престрелка край Сиатъл
Предполагаемият стрелец е убит, за момента няма други заподозрени или арестувани. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Петима души бяха убити при престрелка в жилищен блок южно от Сиатъл, съобщи БГНЕС.

Сред тях е и заподозрян, който бил прострелян от полицаите, пристигнали на мястото на инцидента, съобщават американски медии.

Полицейският говорител в град Федерал уей, на 32 км южно от Сиатъл, съобщи, че полицаите отговорили на обаждане на 911 в 21,30 ч. местно време, след като изстрели били чути в Пайнууд апартмънтс.

Съобщава се за между 6 и 15 изстрела.

При пристигането си полицаите забелязали двама ранени мъже на паркинг, единият от които се пресегнал за пистолета си, когато униформените се опитали да му помогнат.

Тогава те открили огън. Мъжът бил убит, но за момента не е ясно дали смъртта е причинена от стрелбата на полицаите. Няма пострадали служители на реда.

Другият мъж на паркинга и още един мъж били открити мъртви. При претърсването на комплекса полицаите открили още един мъртъв мъж в единия от апартаментите и убита жена в друг.

За момента не е известно каква е причината за стрелбата. Не са забелязани други заподозрени и за момента няма арестувани. Представител на силите на реда заяви пред Фокс Нюз, че е възможно да е избухнал спор на паркинга на жилищния блок, който да е довел до престрелката.

Властите съобщиха, че не смятат, че има друг стрелец на свобода и заявиха, че няма непосредствена опасност за хората.

#Сиатъл #престрелка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници