Борисов и Цветанов могат да бъдат разпитвани за подслушванията

Борисов и Цветанов могат да бъдат разпитвани за подслушванията
Арнаудова уточни, че не може да каже има ли повдигнати обвинения на бившия вътрешен министър. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият премиер Бойко Борисов и бившият вътрешен министър Цветан Цветанов може да бъдат разпитвани по започналото разследване за нерегламентирано подслушване, посочи говорителят на Софийската градска прокуратура Румяна Арнаудова, след като по-рано днес по случая беше разпитан бившият земеделски министър Мирослав Найденов, предава „24 часа“.

„Изисква се от прокуратурата да съберем всички доказателства. Ако се наложи всеки от тях ще бъде разпитван. И в това няма нищо странно“, отговори Арнаудова на въпрос дали Борисов и Цветанов трябва да бъдат разпитвани според българското законодателство.

Арнаудова уточни, че не може да каже има ли повдигнати обвинения на бившия вътрешен министър.

По-рано днес Цветан Цветанов отказа да коментира обвиненията, които Мирослав Найденов изрече в ефир, като според него, действията на Найденов са в духа на предизборната кампания на някои партии.

Бившият вътрешен министър нарече "преекспонирана" темата с подслушванията. „Докато бях министър винаги съм се ръководил само от върховенството на закона“, каза Цветанов по време на предизборната си агитация в Златоград.

Сергей Станишев коментира изявлението на Найденов, че ставата въпрос за „цялостно, тотално нарушение на всякакви европейски, пък и български, законови и демократични норми“.

„Става ясно от това, което е разказал г-н Найденов, че всъщност отношенията в ГЕРБ са като в една глутница, където взаимно се дебнат, никой на никого не вярва“, смята лидерът на БСП.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите