Премиерът: Хората очакваха от политическата класа решения, а не скандали

Премиерът: Хората очакваха от политическата класа решения, а не скандали
Марин Райков
A A+ A++ A

Навлязохме в Страстната седмица и искам да вярвам, че тя няма да донесе нови страдания за българската демокрация. През последните 10 дни страната беше разтърсена от поредица от скандали и те дават повод да споделя своето безпокойство. Това заяви пред журналисти в Министерския съвет премиерът Марин Райков, предаде агенция „Фокус“.

Моето правителство поехме ангажимент, че ще направим честни, прозрачни и демократични избори. Не можем да ги направим сами, без помощта на политическите сили, заяви премиерът Марин Райков.

Ще създадем условия за честни избори, но могат ли да бъдат честни, когато в рамките на няколко дни някои политически сили хранят със скандали? Ние обещахме, че ще успокоим обществото и хората се прибраха от улиците, но не простиха, не забравиха, а само дадоха шанс на политическата класа. От нея те очакваха решения, а не скандали. Българската демокрация боледува. Политическите сили са склонни да генерират скандали, а не проекти за излизане от кризата. Аз лично не приемам този подход за конструктивен, каза премиерът Марин Райков.

#Марин Райков #премиер #скандали #политика #подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници