Кънчо Стойчев: Цветанов е престъпник, това е сбогуването с него!

Кънчо Стойчев: Цветанов е престъпник, това е сбогуването с него!
Цветанов няма политическо бъдеще, има криминално бъдеще, твърди Кънчо Стойчев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Поразително е, че най-сетне прокуратурата в България си свърши работата и това е първата прокуратура, първият главен прокурор, който си свършва работата.
Становището на прокуратурата е такова, каквото всеки един разумен човек, интересуващ се от политика, очакваше да бъде: че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е стоял зад всички незаконни подслушвания, каза за БГНЕС социологът Кънчо Стойчев.

Обвинените официално за подслушване висши служители на МВР биват оневинени, тъй като те всъщност са действали по разпореждане на своя началник. Обвинението към Цветанов е, че той е разпоредил. Това е военизирана структура и когато началникът разпореди, се изпълнява.

Факт е, че хората са оневинени. Цялата вина е на Цветанов и в момента това, което го пази, е само неговият имунитет, но това не го прави по-малко престъпник. Той е престъпник, категоричен е Стойчев.

Становището на прокуратурата е, че той е престъпник. Оттук нататък, ако той има грам чест, трябва да се откаже от имунитета си. Неговото твърдение беше, че ако се докаже, той ще напусне политиката. Доказа се днес.

С изказването на главния прокурор е доказано, че би следвало да бъде обвиняем и не е само защото има имунитет като кандидат за народен представител, допълни социологът.

Това е сбогуването с Цветанов. Цветанов няма политическо бъдеще, има криминално бъдеще.

#Кънчо Стойчев #Цветан Цветанов #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници