В Омуртаг се жалват на Цветанов, че БСП и ДПС тормозят града

В Омуртаг се жалват на Цветанов, че БСП и ДПС тормозят града
Цветан Цветанов се срещна с жители на Омуртаг. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с жители на Омуртаг на площада в града, които му се оплакаха, че активисти на БСП и ДПС ги заплашват. Те са заявили, че както представителите на българския, така и на ромския етнос не са взeмани на работа.

Жена от града каза, че са потърпевши от представители на ДПС. Тя каза, че говориq без да се страхува, защото е била дългогодишен стар служител в Бърза помощ и е била освободена от длъжност, а на нейно място е назначена жена от турски произход, която не е имала никакъв стаж, предаде Радио „Фокус“ - Варна.

Жената каза още, че всички работни места са запазени за представители на турския етнос.

„Това, което представителите на ДПС говорят, че партията се грижи за правата и свободите на хората, аз минах през Венец, Каолиново и Върбица – навсякъде страхът е голям. Те са точно като феодално общество и затова трябва да преодоляваме този страх“, каза Цветанов.

Един от жителите на Омуртаг, който се представи с името Исмаил, каза, че e представител на турския етнос. Той разказа, че неговата жена, която е лекар, в момента работи в Турция вече 13 години.

Мъжът каза, че пари получава от Турция, а от българската държава не е получил една стотинка. Той допълни, че в града командва БСП и за да стане метач трябва да е член на партията.

#ГЕРБ #Цветан Цветанов #Омуртаг #избори #БСП #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници