Станишев: Да не се разпилее протестният вот на българите

Станишев: Да не се разпилее протестният вот на българите
Според Станишев, малките партии, които се появяват и се обявяват за алтернатива на ГЕРБ, по същество обслужват интересите на ГЕРБ, защото ще разпилеят вота. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Остават няколко дни до изборите, 2/3 от българите искат промяна, те не искат повторение на всичко това, което ни се случи за четири години – сриване на икономиката, мизерия и унищожаване на свободата на институциите, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред избиратели в Пазарджик.

„За да не се разпилее протестният вот на българите, е необходимо те да изберат БСП, защото само ние четири години имахме ясна позиция по безобразията на ГЕРБ, само ние не направихме компромиси. Само ние още преди протестите на хората излязохме с ясна платформа за радикална промяна - икономическа, социална, политическа“, агитира червеният лидер, цитиран от агенция „Фокус“.

Според него малките партии, които се появяват и се обявяват за алтернатива на ГЕРБ, по същество обслужват интересите на ГЕРБ, защото ще разпилеят вота.

Станишев подчерта, че промяната, която искат повечето българи, не може да се случи от самосебе си, те трябва да помогнат чрез вота си тя да се реализира.

#Сергей Станишев #БСП #избори #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници