Яйца и чаши полетяха в предизборен дебат

Яйца и чаши полетяха в предизборен дебат
Тв водещият Николай Бареков се закани да съди кандидат-депутата от ГЕРБ Доброслав Димитров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Кандидат-депутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров беше замерян с яйца по време на предизборния дебат на ТВ7 в София, съобщи на сайта си телевизията.

Димитров успя да се скрие зад банката на сцената, но все пак едно яйце го улучи в лицето и той слезе от трибуната, докато зрителите скандираха „Довиждане".

Кандидат-депутатът се ядоса на тв водещия Николай Бареков и с думите "Ти нормален ли си, бе!" хвърли в краката му порцеланова чаша.

"Ненормален съм и капут, ако това е цената да застана на ваша страна", отвърна Бареков. "Аз го направих. Направи го и телевизията, която представлявам".

Той каза на гражданите, че за хала им са виновни "тези, които говорят за м*нафи, п*дали и к*пути".

"Хора, които са се докарали до такова интелектуално положение, е нормално да докарат и народа до това положение. Неговите лидери накараха този народ да се мрази като кучета", каза по адрес на Доброслав Димитров журналистът.

"За мене това са хора, които сеят само омраза и ще пожънат бури след няколко дни", прогнозира Бареков.

„Още днес ще подам сигнал до МВР и до прокуратурата. До дупка ще го съдя", закани се журналистът на кандидат-депутата от ГЕРБ.

След скандалното предаване от ГЕРБ разпространиха изявление, в което обяви, че „свободната“ телевизия е преминала всякакви граници.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници