Ъпдейтът Value Pack за Samsung Galaxy S се появи в интернет

Ъпдейтът Value Pack за Samsung Galaxy S се появи в интернет
A A+ A++ A

През последните дни се появи информацията, че Samsung се е отказала да осигури Value Pack ъпдейт за Galaxy S, с който да подобри функционалността му като компенсация за липсата на обновяване до Android Ice Cream Sandwich. Като причина за това решение бяха посочени хардуерните ограничения на устройството. Оказва се, че ъпдейта Value Pack не само че съществува, но дори вече се появи неофициално в интернет и може да бъде изпробван от всеки с настроение за експерименти.

Сред промените в това издание, което е базирано на Android 2.3.6, са добавянето на възможност за отключване на телефона чрез разпознаване на лицето; подобрена работа на камерата; опция за запечатване на снимки, докато се записва видео; включен е редакторът на снимки от Galaxy S II; оптимизирана е производителността на телефона при ползване на браузъра и галерията и при игри.

Все още не е ясно дали Samsung ще пусне ъпдейта официално, или това е негова тестова версия, която няма да достигне до финално издание. Ако нямате търпение да я изпробвате може да намерите необходимите файлове в сайта sammobile.com

http://www.sammobile.com/2012/01/06/seems-like-samsung-has-started-tweaking-their-galaxy-s/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници