Орешарски иска реорганизация на приходните агенции

Орешарски иска реорганизация на приходните агенции
Пламен Орешарски запозна и ВМРО с програмните намерения на бъдещия кабинет.
A A+ A++ A

Между ключовите задачи ще бъде тази за реорганизация на работата на приходните агенции, която да позволи по-добра събираемост на приходите. Това каза Пламен Орешарски на среща в парламента с ВМРО, предаде БГНЕС.

Пламен Орешарски запозна и ВМРО с програмните намерения на бъдещия кабинет. Бъдещият премиер посочи, че една от първите им задачи ще бъде поне възстановяване на механизмите на работа и на приходните агенции от по-предишния мандат. Виждаме, че в следващите няколко години ще трябва да се работи много усилено, каза той и затова посочи трите приоритети: възстановяване на държавността, насърчаване на предприемачеството и възстановяване на икономиката, повече солидарност, справедливост и социални политики.

Извели сме в краткосрочен план – около шестте месеца до края на тази година, съобразено с бюджетните периоди – подпомагане на домакинствата и учениците, които ще тръгнат за училище.

За домакинствата за сметките за електроенергия – малко да се разширят енергийните помощи, каза още веднъж Пламен Орешарски.

#Пламен Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници