Абитуриенти отпразнуваха бала си с танци на маса, бой и плач

Абитуриенти отпразнуваха бала си с танци на маса, бой и плач
Клипът, който е дълъг почти четири минути, предизвика насмешка и възмущение сред потребителите на социалната мрежа. Снимка: Би Ти Ви
A A+ A++ A

Абитуриентската вечер на випуск 2013 година на Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ) в София ще остане незабравима за част от зрелостниците заради скандали, масови боеве, танци по масите и плач, предаде Би Ти Ви.

Танците по масите, викането, броенето и разкрепостеното поведение, които са обичайна гледка на едно подобно тържество, в конкретния случай бяха заменени от картина, която по-лесно се асоциира със свободните боеве.

Видео, разпространено във „Фейсбук“ и озаглавено „Бой на бала на НТБГ“, взриви мрежата. За няколко часа то бе споделено стотици пъти.

На него се вижда как емоциите на завършващите ученици са се изпуснали до агресивни страсти - шамари, ритници, прави десни крошета, скубане, плач, смях, вербални „любезности“, хора по земята, аплодисменти слабо описват ситуацията, която се разиграва на дансинга. Традиционното абитуриентско отброяване до 12 в този случай по-скоро прилича на отброяване за нокдаун.

Опитите на водещия, охраната и директора на гимназията Емилия Иванова да успокоят обстановката преминават неотбелязани покрай участниците в нея.

Клипът, който е дълъг почти четири минути, предизвика насмешка и възмущение сред потребителите на социалната мрежа.



#София #Емилия Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници