Орешарски сменя областните управители до дни

Орешарски сменя областните управители до дни
Преди дни премиерът Пламен Орешарски не скри, че ще смени всичките шефове на области, тъй като са политически лица. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Очаква се през следващите дни да започнат смените на заместник-министрите и назначенията на областни управители, съобщи Нова телевизия.

Преди дни премиерът Пламен Орешарски не скри, че ще смени всичките шефове на области, тъй като са политически лица. Назначенията ще бъдат съгласувани и през следващите дни.

В събота стана ясно, че ДПС вероятно ще поиска поне няколко места за областни управители. Освен тях ще бъдат сменени и всички чиновници, които не се справят добре.

В Министерството на правосъдието например вече са установени незаконни назначения. През тази седмица предстои и новите министри да попълнят политическите си кабинети, включително да изберат и свои заместници по ресори.

Пламен Орешарски е възложил на министрите да анализират изпълнението на бюджета за своите ведомства към момента, което ще позволи да се очертаят възможностите на държавната хазна до края на годината.

#Пламен Орешарски #Областни управители

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници