3000-то бебе на МБАЛ „Вита” дойде на бял свят

3000-то бебе на МБАЛ „Вита” дойде на бял свят
A A+ A++ A

От създаването на Родилното отделение на болница „Вита” през 2005 г. са проплакали общо 3000 бебета. Името на 3000-то бебе е Виктор Каменов Дамянов. Той се роди на 10.06.2013 г., в 12:30 ч., тежи 3500 г и е дълъг 52 см.

Екипът, помогнал за раждането, е начело с д-р Боян Духовников, заедно със завеждащия АГ отделението в болницата д-р Анна Чорбова.

Екипът на „Вита“ и семейството на малкия Виктор отпразнуваха събитието с много подаръци, настроение и усмивки. За бебето са предвидени специален плакет и паметна грамота от болница „Вита“. Ръководството на болницата изрази своята признателност към целия състав на Родилното и Неонатологичното отделение за демонстрираните през годините професионализъм и грижа за пациентите.

Като едно от основните звена на МБАЛ „Вита“, от създаването си до днес през годините Родилното отделение се радва на все по-голям интерес сред бъдещите майки.

Всеки месец във „Вита“ се провежда Ден на отворените врати, чиято цел е да запознае бъдещите майки с условията около подготовката и раждането на тяхното дете. Освен Деня на отворените врати „Вита” организира още Училище за бъдещи родители.

За „Вита“:

Създадена преди 21 г., „Вита“ е първото частно медицинско заведение в гр. София. Във „Вита“ работят доказани специалисти от над 20 области на съвременната медицина. МБАЛ „Вита“ разполага с Отделение по акушерство и гинекология, Отделение по неонатология, Ин Витро Център, Отделение по хирургия, Херния Център, Отделение по ортопедия и травматология, Отделение по урология и андрология, Простата Център, Отделение по пластична и естетична хирургия, Отделение по анестезиология и реанимация и Център за лечение на съдови заболявания.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници