„Активиа“ стартира първото българско модно онлайн шоу

„Активиа“ стартира първото българско модно онлайн шоу
A A+ A++ A

„На закуска с „Активиа“ е първото модно онлайн предаване за съвремената жена. Шоуто се провежда от началото на май на страницата на марката във facebook.

В специален блог три основни рубрики – „Активиа Интервю“, „Активиа Съветник“ и „Активиа Стилиста“, срещат феновете на марката с интересни и активни жени, споделят малки полезни съвети и раздават стилни награди.

Чрез кратки видеа „Активиа Интервю“ ни среща с успешни дами, които разказват за професиите си, за личния си живот, за баланса между тях, как поддържат форма и как започва всяка една тяхна сутрин. „Активиа Интервю“ търси модерната, градска, успешна жена, която ни заразява със своите енергия, талант и чар и ни вдъхновява да искаме повече.

„Активиа Стилиста“ е съвместен проект с магазини Debenhams, в който „Стилиста“ представя най-горещите модни тенденции и дава възможност на един участник да спечели стилна награда от Debenhams. В рамките на две седмици феновете на станицата могат да дават предложения за подходящ моден ансамбъл към избран от „Стилиста“ аксесоар, който отличеното предложение получава като награда.

„Активиа Съветник“, както подсказва и названието на рубриката, дава практични съвети и споделя малки хитринки как да се поддържаме във форма и как с подръчни материали да направим нещата около нас по-цветни, красиви и свежи.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници