Орешарски няма да се среща с протестиращите днес

Орешарски няма да се среща с протестиращите днес
Още на първата си среща с представителите на гражданските организации и на протестиращите Орешарски пое ангажимент да се среща с тях всеки втори петък от месеца и да бъдат създадени обществени съвети към всяко министерство и областна управа. Снимка: БГНЕ
A A+ A++ A

 

Министър-председателят Пламен Орешарски няма да се срещне днес с протестиращите, съобщиха от правителствената информационна служба, цитира „Фокус“.

Във връзка с появилата се в медиите информация, че Орешарски ще се срещне с представители на протестиращите, от правителствената информационна служба уточняват, че от 10:00 часа в парламента ще се проведе срещата между зам.-председателя на НС Мая Манолова и гражданските организации и движения, които имат идеи за промяна в изборните правила.

В 13:00 часа в ДКЕВР ще бъде представен нов модел за ценообразуване на електроенергията, който ще бъде подложен на обществено обсъждане.

Още на първата си среща с представителите на гражданските организации и на протестиращите Орешарски пое ангажимент да се среща с тях всеки втори петък от месеца и да бъдат създадени обществени съвети към всяко министерство и областна управа.

#протест #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите