Ангел Найденов: Очевидна грешка беше назначението на Иван Иванов

Ангел Найденов: Очевидна грешка беше назначението на Иван Иванов
A A+ A++ A

Министърът на отбраната Ангел Найденов определи назначението на Иван Иванов за зам.-министър на вътрешните работи като „очевидна грешка“, предаде БГНЕС. На въпрос как ще коментира, че това е 4-тата кадрова смяна от началото на кабинета, Найденов отговори, че „предишните направиха 40“. Министърът на външните работи Кристиан Вигенин смята, че назначението на Иван Иванов е било крайно недопустимо.

„Смятам, че мерките на Цветлин Йовчев бяха коректни, така трябва да се действа, нямаме право на подобни назначения. Реакцията беше адекватна и бърза“, заяви той. „Не трябва да се допускат подобни назначения, нямаме право на подобни грешки“, добави Вигенин.

След случая „Пеевски“ мисля, че всеки един от нас си е взел своя урок, каза още външният министър. Запитан за информацията, която се появи за офшорни сметки на президента Росен Плевнелиев, Кристиан Вигенин отговори: „Доколкото разбирам, министър Петър Чобанов е предприел действия, този случай ще бъде проверен. Всеки си носи моралната отговорност за нещата, които прави“.

#Ангел Найденов #Иван Иванов #МВР #назначение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници