Слух: Samsung може да представи Galaxy Note III по-рано от септември

Слух: Samsung може да представи Galaxy Note III по-рано от септември
A A+ A++ A

Наскоро представители на Samsung потвърдиха информацията, че премиерата на Galaxy Note III ще се състои по време на изложението IFA в началото на септември - година след представянето на предшественика му. Нова информация обаче подсказва, че компанията може да избърза и да анонсира смартфона по-рано. Това пише сайтът Android Authority, който се позовава на свои анонимни източници, а причината е свързана с намаляващите продажби на топмодела Galaxy S4.

Корейското издание ETNews дори вече писа, че Samsung за пръв път в историята си е намалил поръчките си за смартфони и компанията вече планира да направи 6,5 милиона броя от Galaxy S4 през юли, което е наполовина по-малко от произведеното през май. Посочва се и че бъдещите месечни поръчки са били намалени с между 10% и 15%, а освен това компанията възнамерява да спре продажбите на Galaxy S III преждевременно, за да стимулира търсенето на новия модел.

Затова представянето на Galaxy Note III може да се състои през юли или август. Друга причина е свързана с конкуренцията в екосистемата на Android, която тази година е много по-сериозна. Вече се говори за HTC T6, който ще има диагонал на екрана над 5", а освен това в близките дни Sony се кани да ни разкрие подробности за Xperia Z Ultra с 6,4" екран и процесор Snapdragon 800. Затова и изчакване до септември за представянето на модела може да се окаже грешка.

Междувременно онлайн се появи нова снимка, за която се твърди, че показва част от новия смартфон. На нея се вижда устройство със заоблени ъгли с намалена рамка около екрана и с дизайн, който се различава от друга снимка, която се завъртя наскоро в интернет, на която е видно по-ъгловато устройство, но то вероятно е било с допълнителен калъф за прикриване на истинската форма. Снимката е съпроводено с информацията, че екранът е с диагонал около 6" и заема около 84% от предната част на телефона.

http://www.gforgames.com/gadgets/samsung-galaxy-note-3-surfaces-screen-narrow-bezel-36840/
http://www.androidauthority.com/rumor-galaxy-note-3-galaxy-s4-sales-232828/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници