Цветлин Йовчев: Вслушваме се в исканията на хората

Цветлин Йовчев: Вслушваме се в исканията на хората
A A+ A++ A

Хората имат основание да протестират, ние се вслушваме много внимателно в техните искания, коментира вътрешният министър Цветлин Йовчев минути след като напусна сградата на Народното събрание, предаде ГНЕС.

„До голяма степен решенията са в програмата, която предлага правителството“, убеден е Йовчев. Според него сигурно има и хора, които не искат оставката на кабинета. Запитан дали самият той ще подаде оставка, Йовчев отговори: „Аз ще си изпълня задълженията в рамките на това правителство, знам какво трябва да направя в министерството, имаме ясна програма, която съвсем скоро ще представя, и в тази програма има конкретни мерки какво трябва да се направи за противодействие на престъпността и за намаляване както на организираната, така и на битовата престъпност. Следваме това, което трябва да се направи“. Запитан дали в кабинета е обсъждано оттегляне от властта, Йовчев отговори: „Не“.

„Аз ще си изпълня задълженията и това, което съм поел към министър-председателя, знам какво трябва да направя и стъпка по стъпка го правя. Колко ще продължи дейността на този кабинет в рамките на мандата на този парламент, ще го решат само народните представители“, каза още Йовчев.

#Цветлин Йовчев #оставка #правителство #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници