Милена изпя "Омръзна ми да светя като крушка" на протестния концерт

Милена изпя "Омръзна ми да светя като крушка" на протестния концерт
A A+ A++ A

Бунтарката Милена Славова пее на протестния концерт пред хилядите протестиращи, събрани на площада пред Министерски съвет в столицата. Импровизираната естрада е на стълбите пред бившия Партиен дом. Първата песен на Милена бе хитът й от началните години на демокрацията "Омръзна ми да светя като крушка". Хилядното множество посрещна песента с бурни аплодисменти и шумни освирквания, предназначени за правителството.

На сцената са още Васко Кръпката, очакват се Кирил Маричков и други емблематични лица от протестите от началото на 90-те години на миналия век. Пред сцената на концерта има плакат “Червени пиявици, не се ли насмукахте”

Според СДВР на площада към 19:00 часа е имало около 3000 души, в 20 ч. те са видимо много повече. Протестиращите скандират "Оставка", "Мафия", "Червени боклуци".

В началото на протеста протестиращите освиркаха една група, които считат за провокатори. Те са двадесетина души, които твърдят, че са представители на Движение „Свобода”. Протестиращите ги освиркаха и издигнаха лозунг: "Провокатори!" Групата беше отведена от полицията на страна от протеста и органите на реда провериха документите им.

Около 20 часа протестиращото множество тръгна по обичайния маршрут към сградата на парламента.

#протест парламент #правителство #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници