Марта Вачкова за бившия си съпруг: Той е престъпник

Марта Вачкова за бившия си съпруг: Той е престъпник
A A+ A++ A

Дългогодишната война на Мартина Вачкова с бившия й съпруг Радослав Миладинов навлезе в още по-остра фаза. Двамата някогашни съпрузи, които имат общо дете, се обиждат взаимно от страниците на вестниците, въпреки че дъщеря им Рада е вече голяма и приема болезнено кавгите им.

Само преди дни Вачкова изригна, че Радко е престъпник, пише в. „Всеки ден“.

„Бащата на дъщеря ми е един престъпник, но няма кой да го осъди. Не дава издръжка от години, аз си съсипвам здравето, за да се влача по дела и да го съдя. Уморих се вече!“, обясни Марта.

Бившият й съпруг е бесен и обмисля дали да я съди. Той е на мнение, че Марта травмира дъщеря им и непрекъснато я настройва срещу него.

„Ние имахме брак и Рада е наше общо дете. Не е възпитано един родител да говори пред детето си така за другия родител и да го нарича престъпник. Още повече публично.“

16-годишната Рада иска да има пълноценен контакт с татко си. Двамата се виждали поне веднъж в месеца и редовно се чували по телефона. Тя се опитвала да накара майка си да бъде по-умерена към баща й, но Марта не искала и да чуе.

Актрисата дори се оплака и от домашно насилие в миналото.

„Физическото насилие е нищо в сравнение с психическото. На боя ти веднага отвръщаш. Но кое е ответното на обидата? Няма по-страшно от това да ти се внушава, че за нищо не ставаш, че не си добра майка, че не можеш да готвиш, актриса не можех да бъда. Нищо не бях. Ад!“, жалва се Вачкова.

#Марта Вачкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници