Вътрешният министър ще отговаря дали е бил заплашен животът на Борисов

Вътрешният министър ще отговаря дали е бил заплашен животът на Борисов
По време на парламентарния контрол в петък в Народното събрание Цветлин Йовчев, министър на вътрешните работи, ще отговори на въпрос за заплаха срещу бившия премиер. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

По време на парламентарния контрол в петък в Народното събрание Цветлин Йовчев, министър на вътрешните работи, ще отговори на въпрос на депутата Антон Кутев от Коалиция за България дали има заплахи за живота на бившия премиер Бойко Борисов, съобщи Кутев в студиото на Би Ти Ви.

Общо 8 министри - Зинаида Златанова, Десислава Терзиева, Искра Михайлова, Таня Андреева, Кристиян Вигенин, Ангел Найденов и Димитър Греков е предвидено да отговарят на въпроси на народни представители, предаде БГНЕС.

Зинаида Златанова, заместник министър-председател и министър на правосъдието ще отговори на питане на депутата Димчо Михалевски относно подготовката на Договора за партньорство между България и Европейския съюз за периода 2014 - 2020 г., а Десислава Терзиева, министър на регионалното развитие ще даде разяснения на народни представители относно промяна в Оперативна програма "Регионално развитие 2007 - 2013 г. и за рехабилитацията и разширението на пътя Пловдив - Асеновград и изграждане на отклонения към квартали на Асеновград при предстоящото му разширение.

#Народното събрание #Цветлин Йовчев #Бойко Борисов #Коалиция за България #Десислава Терзиева #Искра Михайлова #Таня Андреева #Кристиян Вигенин #Ангел Найденов #Димитър Греков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници