11 министри ще участват в парламентарния контрол

11 министри ще участват в парламентарния контрол
Очаква се 11 министри да участват в дискусията в петък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

11 министри ще участват в парламентарния контрол в Народното събрание, който се очаква да започне от 11 часа в петък.

Вицепремиерът Зинаида Златанова ще отговори на питане на депутата Димчо Михалевски, съобщи агенция "Фокус". Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще отговори на три въпроса от народните представители – Борис Цветков, Джевдет Чакъров и Владимир Тошев и на питане от Димчо Михалевски. Министърът на транспорта Данаил Папазов ще отговори на два въпроса от народния представител Ивайло Московски и на един въпрос на Иван Вълков.

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова ще отговори на въпрос на Калина Балабанова. Министърът на здравеопазването Таня Андреева ще отговори на седем въпроса на депутатите – Десислава Атанасова, Димитър Димов, Мая Манолова. Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова ще отговори на три въпроса от народните представители – Милена Дамянова, Цвета Караянчева.

Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев ще отговори на въпрос на Антон Кутев. Министърът на външните работи Кристиан Вигенин ще отговори на три въпроса на депутатите Цветан Цветанов, Димчо Михалевски и Деница Златева, както и на питане от народния представител Адриан Асенов. Министърът на отбраната Ангел Найденов ще отговори на въпрос на депутата Атанас Мерджанов.

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев ще отговори на въпрос на депутата Борис Цветков. Министърът на земеделието и храните Димитър Греков ще отговори на въпрос на депутата Светла Бъчварова.

Премиерът Пламен Орешарски няма да участва в парламентарния контрол, поради отсъствие от страната.

В програмата на парламента се предвижда и приемане на промени в енергийните  закони от 9 часа.

#парламентарен контрол #Цветлин Йовчев #Пламен Орешарски #Драгомир Стойнев #Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници