Волен Сидеров: Кворумът в парламента зависи от Борисов

Волен Сидеров: Кворумът в парламента зависи от Борисов
A A+ A++ A

Аз съм убеден, че ако стане така, че парламентът да е под въпрос, моментално ще се намерят няколко души от ГЕРБ, които ще дойдат и ще направят кворум. Това каза пред журналисти в парламента председателят на „Атака“ Волен Сидеров, предаде агенция „Фокус“.

„Бойко Борисов е човекът, от който зависи парламентът, защото с неговото присъствие и отсъствие той може да решава много парламентарни въпроси. Не е вярно, че от моето присъствие тук зависи парламентът или правителството“, заяви Сидеров.

„Следващата седмица ще има заседание на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси. Има натрупани сигнали, комисията ще започне работа в четвъртък“, добави той.

Сидеров каза, че има идея в комисията да бъде извикан Сретен Йосич. „Не знам точно какъв е официалният ред, защото той е задържан и излежава присъда. Това ще означава комуникация между нашето Министерство на правосъдието и съответното министерство на правосъдието. Мисля, че е възможен такъв разговор – ако не тук, то там, където излежава присъда.

Аз мисля, че този човек може да каже интересни неща за бившия премиер и те ще бъдат от полза за разкриването на истината кой какво е вършил в България“, допълни Волен Сидеров.

#Сидеров #Парламент #кворум #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници