Мишо Шамара: Протестиращите милионери обиждат беззъбите бабички

Мишо Шамара: Протестиращите милионери обиждат беззъбите бабички
По времето на Бойко Борисов демокрацията умря, заяви Мишо Шамара. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

По времето на Бойко Борисов демокрацията умря. Има много големи зависимости. Само малоумен човек може да си помисли, че падне ли Орешарски, няма да дойде Бойко. На всички ни е ясно, че Бойко държи администрацията в общините, комисиите, данъчните, полицаите, които все още са лоялни на този престъпник. Като почнеш от висшите форми на висшата власт до най-малките като… „Агенцията за падането на листата във Витоша“, заяви рапърът Мишо Шамара, който от няколко дни посещава контрапротеста в подкрепа на правителството пред НДК.

Грешките на новото правителство той оправда с „младата ни демокрация“.

„Срам за всеки, който подкрепя протеста на холивудските усмивки – милионери срещу Орешарски, и обижда всички бабички без зъби, които са пред НДК. Срам за всеки, който подкрепя милионерите в протеста им срещу бедните“, заяви рапърът.

Той обвини журналистите, които според него „имат вина за това“.

„Един ден ще трябва да се извинявате на децата си, ако продължите да подкрепяте Борисов. Вие, всички медии, дълго време създавахте тоя урод – образа на един луд човек като божествен. Вие сами му вменихте, че е божествен. Той си повярва и вие сте не по-малко виновни от него за всичко, което се случва в България“, упрекна рапърът медиите, като подчерта, че не обвинява никой персонално, защото знае, че „зад това стоят шефове“. Той призова журналистите да се вземат в ръце, за да помогнат да страната да излезе от кризата.

„Не може да протестираш срещу олигархията, рамо до рамо с Плевнелиев. Защо хората ходят на протеста и викат провокатори на всеки, който вдигне плакат срещу ГЕРБ, а не викат провокатори на Лилянчето и на Делян Добрев, когато са на протеста. Това ли ви е справедливият протест срещу всички, лицемери?“, емоционално попита той.

Шамара каза още, че сегашният протест е по-рекламиран от „Данон“ и „Кока-кола“ взети заедно.

„Това е най-шумно рекламираният продукт в момента“, заяви той и обясни защо трябва да се даде шанс на новото правителство.

„Цял свят върви в социална насока. Мисля, че е милиони пъти по-добре от крайната диктатура на Борисов, който изцяло приличаше на Сталин – еднолична диктатура с култ към личността, боядисана в синьо. Демокрация ще има само когато Бойко и Пешо Сумиста заспиват заедно. Вече няма комунизъм. В момента има нова лява идея в цяла Европа. И това е да помагаш на бедните, а не само на корпорациите. Да има среден и малък бизнес, и работниците да са осигурени“, коментира певецът.

#Мишо Шамара #Шамара #Пламен Орешарски #Орешарски #протест #ГЕРБ #Борисов #Добрев #Павлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници