Временно спират водата в части на София

Временно спират водата в части на София
A A+ A++ A

На 23 юли във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на сградни водопроводни отклонения захранващи блокове 22, 23, 25 в жк. "Бъкстон", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода".

Водата ще бъде спряна на живеещите в района по ул. "Юнашка песен" от ул. "Вихрен" до ул. "Казабек". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. "Пирин" ъгъла с ул. "Юнашка песен". След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, съобщиха от дружеството.

На 23 юли във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод по ул. "Борис Найденов" с. Негован , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в с. Негован района между ул. "Васил Левски", ул. "Езерата", ул. "Борис Найденов", ул. "Индустриална". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. "Васил Левски" ъгъла с ул. "Езерата".

На 23 юли във връзка с подмяна на редуктор на налягането във водопроводната мрежа по ул. "Буря" и ул. "Стефан Пешев" кв. "Княжево" (Карпузица) , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на кв. "Горна баня" района между ул. "Извора", ул. "Топло изворче", ул. "Вечерница", ул. "Никола Петков", ул. "Георги Богровски", ул. "Валозите", ул. "Планиница", ул. "Градище", ул. "Перуника", ул. "Лотос", ул. "Гръсниче", ул. "Синьо езеро", ул. "Дон", ул. "Лозище", ул. "Подлозище", ул. 759, жп линия София-Перник; кв. "Княжево"(Карпузица) – ул. "Буря" №26 и блокове 1,2,3,4. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. "Николай Хрелков" ъгъла с ул. "Лотос".

На 23 юли във връзка с монтаж на спирателен кран в резервоар "Яна" в с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в с. Яна. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред кметството на с. Яна.

На 23 юли във връзка с направа на връзка между два улични водопровода в кв. "Враждебна" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи по бул. "Ботевградско шосе" от Околовръстен път до с. Долни Богров. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена бензиностанцеия "Шел". Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

#"Софийска вода"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници