Apple може би готви няколко версии на нискобюджетния iPhone

Apple може би готви няколко версии на нискобюджетния iPhone
A A+ A++ A

Phone Arena споделят с нас снимки, които са получили от китайски източници и по всяка вероятност разкриват подробности за нискобюджетния iPhone. Също така споменаван и като iPhone Lite, в изтеклите документи телефонът фигурира с няколко различни имена - Zenоvo и Zagato/Bertone. Изглежда че Zagato и Bertone по-скоро са едно и също устройство, но явно не е изключено Apple да подготвят повече от една версия на телефона за различни пазари. Zenovo ще работи с двуядрен процесор H5P с работна честота 1,23GHz, произведен от Samsung, ще разполага с 1GB RAM и ще поддържа Bluetooth 4.0.

Zagato и Bertone пък ще включват чипсет, базиран на процесор H6P, и ще поддържат TDD LTE възможности за връзка. Според китайските източници Zenovo вече е в производство и в момента вървят тестовете на отделните компоненти. Другите два модела все още са само прототипи. Междувременно от Weibo публикуваха и серия снимки на предполагаемия iPhone Lite заедно с iPhone 5 за сравнение. Определено нискобюджетната версия няма да се различава концептуално с дизайна си от досега познатата посока, но някои детайли ще се различават - например отворите за говорителите и бутоните за контрол на звука, както се вижда от снимките.

http://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-Lite-to-have-two-versions-Zenvo-and-ZagatoBertone-codenames-appear_id45486#5-

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници