М. Константинов: Министър Папазов е лъжец

М. Константинов: Министър Папазов е лъжец
Проф. Михаил Константинов е категоричен, че "Информационно обслужване" не се е използвало за изборни машинации. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Министър Данаил Папазов е лъжец. В периода 2011-2012 година дружеството се управлява престъпно лошо и се води към фалит. През миналата година то завършва на загуба от 2,5 млн. лева. За шест месеца новото ръководство, в което съм и аз, печели 2.4 млн. лева, с тенденция да удвоим печалбата. Нека да ме осъди”.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия в петък проф. Михаил Константинов и добави, че "Информационно обслужване" не е използвано за изборни машинации.

По думите му дружеството е източвано от предишното ръководство, като това е ставало чрез сключването на неизгодни договори. „Това са над 20 договора за по 40-50 хил. лева”, каза той.

Най-големите престъпления, по думите му, в "Информационно обслужване" са се извършвали по времето на Симеон Дянков, когато дружеството е било под шапката на финансовото министерство. „Тогава се е крало най-много”, продължи професорът.

Той сподели, че след като новото ръководство встъпва в длъжност се прави реформа – много от договорите са прекратени, подписани са нови, по-изгодни, имало е и съкращения, заплатите са били намалени драстично. „Заплатите на ръководството сега са по 1 300 лева”, даде пример той.

#Михаил Константинов #Информационно обслужване #Симеон Дянков #Данаил Папазов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите