Тъщата на младия меринджей: Фафли прайли, клипове прайли, в Америка ме знаят, ама не плащат

Тъщата на младия меринджей: Фафли прайли,  клипове прайли, в Америка ме знаят, ама не плащат
Катя Иванова
A A+ A++ A

Катя Иванова, която стана известна в цяла България с обръщението си към зет си "млад меринджей",  заяви в студиото на Нова телевизия, че въпреки огромната си популярност не е спечелила никакви пари.

"Фафли прайли, фанелки прайли, клипове прайли. Разни глупости. Това не е ли срамота? Чак в Америка ме знаят", коментира атрактивната ромка.

През май "меринджеят" 35-годишният Янко Радев от варненското с. Градинарово се обърна към предаването “Съдебен спор” по Нова тв, за да води дело затова, че не му дават да вижда сина си Янислав. Тогава той бе подложен на кръстосана атака от енергичната дама.

„Печелят пари, да пращат на мене пари. Що не ми плащат? Отивам при прокурора, пущам една молба, жалба. Те трябва да ми плащат", категорична е тъщата на „младия меринджей".

"Няма значение каква си, що си, трябва да ти плащат", категорична е тъщата.

Катя нарекла зет си меринджей, защото самият й казал, че това му е професията след като го назначили на работа.

„Той като го назначиха за млад меринджей, каза, че управлява 24 села. Да беше дошъл по най-добрия начин да се разберем, пък той - ша търси телевизията да помага", описа сложните си семейни отношения Катя.

„Не го искам зетя, заради него станаха тия глупости, категорична бе тя.

В каря на юли, "меринджеят" Янко също се възмути: Какво е това нещо? Направили кола “Меринджей”, фланелки с надпис “Меринджей”, три кючека с моя образ”.

“Непрекъснато ми се обаждат хора от къде ли не - от България, Германия, Гърция и Русия. Идват в нашето село да се снимат с мен, но нищо не получавам", коментира той.

Мъжът работи към “Социални грижи” в общината и в момента отговаря за 39 души, заети по социални програми.

#Катя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници