Стилиян Петров напусна поста си в Академията на Астън Вила

Стилиян Петров напусна поста си в Академията на Астън Вила
A A+ A++ A

Стилиян Петров реши да напусне поста си на асистент-мениджър на младежкия състав на Астън Вила до 21 години, тъй като желае да прекарва повече време със семейството си, съобщават бирмингамци на официалния си сайт, предаде БГНЕС.

Бившият капитан на националния отбор бе назначен за помощник на Гордън Коуанс през май месец тази година, но е усетил, че натоварването е твърде много за него и твърде скоро след приключването на борбата му с остра форма на левкемия.

"Цялото семейство на Вила ме подкрепя изключително много и аз, съпругата ми и близките ми сме много благодарен за това. Обичам новата си роля в клуба и искам да продължа да бъда полезен за отбора. За да го правя по най-добрия начин обаче, имам нужда от известно време почивка, след като усетих, че всекидневните задължения в Академията са твърде много за мен на този етап", коментира Петров.

"Смятам да прекарам известно време със семейството си и след шест месеца ще преценим отново положението. Благодаря за разбирането от страна на клуба и особено от страна на мениджъра и изпълнителния директор", допълни Стенли.

#Стилиян Петров #Астън Вила

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите