15 българчета репетират усилено „Another Brick in the Wall”

15 българчета репетират усилено „Another Brick in the Wall”
Снимка: Chuime
A A+ A++ A

Остават броени дни до дългоочаквания концерт на Роджър Уотърс. Легендарният музикант ще представи за първи път в България своето грандиозно шоу THE WALL, съобщава сайтът Chuime.

Във всяка страна, в която представя THE WALL, Роджър Уотърс кани 15 деца на сцената, които изпълняват с него класиката “Another Brick in the Wall”.

Това ще се случи и у нас на концерта в София. Децата, подбрани от няколко столични училища от хореографа Живко Желязков, се подготвят за своето участие повече от месец.

От началото на август репетициите продължават по няколко часа всеки ден. Това обаче не натоварва децата, които се справят повече от добре. Те вече са в предстартова треска и са много развълнувани от предстоящата си среща с Роджър Уотърс, който ще се снима с тях и ще им раздаде автографи.

Децата, които са на възраст от 7 до 14 години, се подготвят според инструкциите, подадени от мениджмънта на Уотърс. Изричното условие е, те да не са професионални певци и танцьори, важна е тяхната емоция и как те я изразяват чрез участието си в шоуто.

Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара. Тези цифри определено ще нараснат след тазгодишното европейско турне, което стартира на 18 юли в Холандия.

 

#The Wall #Роджър Уотърс #София #Холандия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници