Първите 4 милиона броя от Galaxy Note III ще са с процесор Snapdragon 800

Първите 4 милиона броя от Galaxy Note III ще са с процесор Snapdragon 800
A A+ A++ A

До 4 септември, когато очакваме премиерата на Samsung Galaxy Note III, неофициалната информация за смартфона ще продължи да се промъква в интернет. Поредната порция носи детайли за цветовете, в които ще се предлага, и за хардуерната конфигурация на първата партида.

Според източници на сайта SamMobile първоначално Galaxy Note III ще се предлага в два цвята - черен и бял. Това ще стане още в седмицата на представянето, така че най-късно до 8 септември феновете вече ще могат да го закупят. Няколко седмици по-късно (към края на октомври) корейската компания ще предложи и розова версия, която обаче може да се разпространява само на определени пазари.

По отношение на хардуерните особености вече се заговори, че компанията се кани да пусне устройството в два варианта - с процесор Exynos 5 Octa (5420) и с Qualcomm Snapdragon 800. Според информация от корейските медии първите 4 милиона от Galaxy Note III ще заложат на Snapdragon 800, а дори и след това Exynos 5420 ще се появи за не повече от 20-30% от всички бройки на Galaxy Note III поради затруднения в производството. Очаква се устройството да предложи 5,63" Super AMOLED дисплей, 3GB RAM и 13МР камера.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници