Протестиращи блокираха движението на площад "Независимост" пред МС

Протестиращи блокираха движението на площад "Независимост" пред МС
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Протестиращи срещу правителството на Пламен Орешаарски за поредна вечер блокираха движението на бул. „Цар Освободител" и бул. „Княз Ал. Дондуков" в района около сградата на Министерски съвет в столицата, предаде „Фокус".

Протестиращите граждани освиркват управляващите и развяват български знамена. Във въздуха се виждат и знамена на ЕС. Събралите се до момента недоволни граждани са около 50 души. В протеста продължават да се включват още хора. Чуват се освирквания. И тази вечер в центъра на протеста има група от участници, които свирят на тъпани и барабани, като по този начин също изразяват недоволството си от правителството на Пламен Орешарски.

Обстановката на протеста към този момент е спокойна, като в района на пл. „Независимост" има полицейско присъствие. Гражданите изразяват своята позиция и чрез лозунги, които продължават да призовават за оставка на кабинета. На протеста са дошли и млади семейства със своите деца, а някои от протестиращите са довели домашните си любимци. Към този момент не се чуват скандирания.

#протест #Пламен Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници