Борисов: Ще стана премиер и след това ще се оженя

Борисов: Ще стана премиер и след това ще се оженя
Борисов съобщи, че обсъждат вот на недоверие. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

В коментар на свои думи, изречени преди време, че ще се ожени, след като вече няма да е премиер, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече: „Аз пак ще съм, така че след това“.

„Пратил съм молба до Щатите да ми възстановят профила във Фейсбук“, заяви Борисов. Всички профили, които има в момента, са абсолютно фалшиви - само в Туитър е истински, добави той и поясни, че там си е написал името с двойно „s“. Той информира също, че отново ще играе за „Бистрица-Витоша“.

„На кого пречи това, че играя? Това си е моя работа. Аз съм възприел, че спортът е нещо хубаво, и ще го правя“, категоричен е Борисов, цитиран от БГНЕС.

„Абсолютно подкрепяме анкетна комисия за тефтерчето на Златанов, защото всички спекулации там трябва да излязат наяве“, заяви в четвъртък преди гласуването на временната комисия в пленарната зала Борисов.

„Това, което аз сезирах като вина на партията, беше действието на г-жа Фидосова. Затова и я отстранихме от изпълнителната комисия и като депутат. Аз не си спомням в 20-годишното управление на парламента партия да е отзовавала депутат“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Наложихме възможно най-тежките наказания и затова подкрепяме тази комисия и активно ще участваме в изясняването на истината“, каза той. „Веднага бих потърсил отговорност, след като г-н Цветлин Йовчев се произнесе по Петното, Шамара и всички тези, които ходеха пред къщата ми, дюдюкаха, хвърляха топки и камъни и правеха безредици по време на февруарските събития“, напомни Борисов.

Това той заяви в отговор на въпрос дали би потърсил отговорност от симпатизанти на ГЕРБ, ако се окаже, че са участвали в агресивни действия по време на протеста около парламента вчера. Крайно време е те да се научат да мерят с един аршин.

„Г-н Йовчев най-вероятно е говорил за симпатизантите на БСП, които докарват с автобуси и полицията ги пропуска да влязат в зоните, където да могат депутатите от БСП и ДПС да ходят и да ги приветстват“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Неговото мнение е, че се злоупотребява с участието на ГЕРБ в протестите. Това, че има симпатизанти на ГЕРБ в протестите, не означава, че ГЕРБ стои зад организацията, подчерта той.

„Не искам някой да се яха на протест - най-доброто за една държава е тя да работи спокойно“, е мнението на Борисов. Той съобщи, че партията обсъжда вот на недоверие към властта.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #Цветлин Йовчев #БСП #ДПС #протести Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници