Парис Хилтън влиза във VIP Brother 2013

Парис Хилтън влиза във VIP Brother 2013
A A+ A++ A

След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother тази година Нова ТВ и продуцентите подготвтят поредната порция красота за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис.

Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това. Тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари.

„След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време“, споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

Има ли изисквания Парис Хилтън за влизането си в Къщата на VIP Brother 2013, или след The Simple Life от нея можем да очакваме всичко? Ще дойде ли с любимото си куче Тинкърбел и кои родни звезди ще имат късмета да живеят под един покрив с най-известната наследничка на фамилията Хилтън?

Всичко това зрителите ще разберат със старта на VIP Brother 2013 на 15 септември от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

#VIP Brother 2013 #Парис Хилтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници